IDOL!!

Jag är löjligt förälskad i alla sorts reality casting shows. Hit hör också Idol. Och eftersom jag inte har eller överhuvutaget ens kan få TV4 nu då jag bor här, så är det ju tur att det finns andra sätt att få tag på veckans idol avsnitt. Så just nu sitter jag som bäst och tittar på fredagens avsnitt av Idol. Spännande. Spännande.
Jag hittade också en ny tv-serie idag som jag defenitiv ska börja följa - nämligen Project Runway. Jag kan inte förstå att jag inte har upptäckt denna serie förut. Det handlar om ett gäng designers som tävlar om att vinna genom att varje vecka designa en ny sorts kreation.  Serien liknar Americas Next Top Model rätt mycket, bara att istället för att vinna modellkontrakt vinner den lycklige 100 000 dollar för att starta en egen - clothing line. Om jag inte har helt fel, så gjordes Project Runway FÖRE ANTM.
Serien faller mig 100% i smaken - likaså gör ANTM!
Jag håller som bäst på att följa den Kanadensiska versionen av PR.

Dagens program:

image38

P's pappa skall komma hit idag med borrmaskin och verktyg, så att vi äntligen kan få vår spegel upphängd i tamburen. Även några tavlor väntar på upphängning.
Jag har väntar på det hela veckan nu! Vi hade tänkt göra det redan förra helgen, men då blev det inte av eftersom vi inte hade någon större lust att förstöra grannfriden sent på lördag kväll!
Men vi får hoppas att det blir av idag :)
Jag vill ha så mycket som möjligt klart till onsdagen, då kommer nämligen mamma till tyskland och hälsar på mig för första gången. Det blir alltså storstädning imorgon!

Sendimage36

image37


Bilder från Münster Send - fredagen den 26 oktober.


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar