Stress stress!

Ja det har varit en mycket arbetssam helg kunde man kalla det. Min kära mor har nämligen besökt mig här i tyskland för första gången. Dvs. stadstuntur, olika besök och  middagar låg på agendan. Långehelgen blev så att säga allt annat än långhelg. Men så brukar det ju vara, semester är alltid stressigt! För då har man ju TID att göra så mycket saker plötsligt!

Egentligen hade jag 3 föreläsningar denna morgon, men ändå sitter jag fortfarande här. Bestämde mig nämligen för att ta sovmorgon idag!
Orsaken är främst den att gårdagen var helt uttalat en skitdag! Måndagar är alltid väldigt stressiga så jag hade bestämt mig för att cykla till universitetet så att jag skulle hinna i tid mellan alla olika institut och byggnader. Efter bara det andra byggnadsbytet hoppade min cykelkedja ur, och gick AV! Toppen! Sedan gick min jacka sönder. Ännu bättre!
Och på måndagar kommer jag hem vid ca 19- tiden på kvällen. Så igår var ju inte direkt min personliga turdag. Jag kom hem med dåligt humör och huvudvärk. Därav dagens sovmorgon. Så småningom skall jag börja dra mig mot universitetet för fysiklaborationer.
Nu sitter jag och fruktar att cykeln kommer att vara stulen då jag tänkt gå med den till reparatören idag efter fysiken, jag blev nämligen tvungen att lämna den vid universitetet. Cykeln är ju låst men inte fastlåst i något! Där finns nämligen endast dumma betongcykelställningar. Utan någonsomhelst möjlighet att låsa fast sin cykel i dem.
Men vem skulle stjäla en cykel som inte helst fungerar?
Nåväl, jag får hoppas på det bästa!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar