Helsinki - Vantaa

Nu sitter jag här i Vanda på flyfältet och försöker döda lite tid. Måste nämligen vänta i två timmar innan flyget hem till Vasa skall gå. Inte för att 2 timmar är så länge mot vad det kan vara, så jag skall nog inte klaga :P Dessutom tar det ju ca 10 min att åka "hem hem" från Vasa flygfält. Så det är ju jätteskönt!
Jag vandrade omkring i Tax-Freen lite nyss, kunde ju inte köpa någonting eftersom jag skall flyga nationellt nu. Men jag spanade på saker inför hemresan. Jag blev aningen besviken eftersom de inte hade parfymen jag hade velat kolla priset på. Dessutom hittade jag ett par jättefina vinterskor. Hade så velat köpa dem, men det skulle kännas dumt att köpa dem nu. Om jag vill ha dem får jag nog vänta med dem till hemresan, eller så får jag leta fram ett par likadana i Vasa. De var märket Luhta, och inte ens dyra, 49,90. Det för ett par fina vinterskor betalar jag gärna.
Kanske jag kan lyckas hitta dem i Vasa? För nya vinterskor är iallfall ett måste!

image42

P.s. - Jag flyger med Finnair denna gång :) Det är både snabbt bekvämt! Dock aningen dyrt för en fattig studerande, även om de erbjuder ungdomspriser för <25 år.
.

NY BIL!

Nu höll ju jag total på att glömma bort att nämna att vi fick hem vår "nya" bil idag. Den är ju inte ny utan begagnad förstås, men ny för oss iallfall.
Det är en svart söt liten Nissan Micra från -99.
Den är grymt LITEN, men praktiskt i en större stad då det är ont om parkeringsluckor. Jag är supernöjd, och dyr var den heller inte! :)
Kanske laddar upp en bild senare, men nu har jag VERKLIGEN inte tid. Har mycket arbete att gå igenom ännu ikväll.

Finland

Jag skall åka hem till mitt kära hemland och hälsa på från onsdag till måndag.
Det skall bli roligt, hoppas jag iallfall på!
Det blir tidig morgon på onsdag. Skall nämligen vara vid flygplatsen i Düsseldorf välldigt tidigt, och det tar ju också ett tag att köra dit. Bäst att man går och lägger sig tidigt redan idag så att man orkar!
Har dock en tung måndag och tisdag "framör mig", även om det inte är mycket kvar av måndagen finns det ännu mycket arbete kvar att göra. Och då är det tyvärr ännu inte fråga om att packa. Jag tror det blir att slänga ihop min packning tidgit på onsdag morgon. Och det brukar ju inte alltid gå så bra att packa i sista minuten!
Bäst att jag börjar på med arbetet då så att jag kan komma hem och hälsa på :P
Men då det handlar om studier och prov finns det ju ALLTID t.ex. lådor att städa och fönster att putsa, eller hur?
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar